Lektion

Jag sitter och läser om språk historia... Och jag har inte orkat blogga "ordentligt" så det kommer mest vara random:a inlägg när jag är i skolan.


Skola

Hej! Just nu sitter jag i skolan och skriver ett nytt kapitel. (Jag måste skriva ett kapitel i en fantasy berättelse -..-) För att göra allt mycket bättre så är personen jag skriver berättelsen med inte i skolan.... ㅎ.ㅎ


Aaaj...

Hej hej! Väntar på att lektionen ska börja... På tal om ingenting... Jag har ont i nacken... ㅎ.ㅎ jaja kalla mig gärna för en crybaby men jag bryr mig inte.... x)


ㅜ.ㅜ

Ahhhhh!!! Hur kan man vara så virrig?! Min konstiga musiklärare har slarvat bort mitt provresultat. (Jag gjorde omprov, så hon rättade provet på en gång.) Hon sa att jag fick alla rätt, men nu har hon skrivit att jag hade missat alla omprovs tillfällen!? What the ****!?!

Sorry för damp inlägget men Oohhh *vrider mig i ilska* jaja nu tror jag det räcker, hoppas att ni har haft en bättre dag än mig! :) <3


Teen Top

Hej! Jag sitter och äter lunch i skolan... Men jag hittade Teen Top's dance version av '미치겠어' på YouTube. Äntligen asjsöjlsåxkdpkfha.... Och där var min fangirl lektion över... Bye! Och jag lägger ut videon när jag kommer hem!


MBLAQ Comeback!

MV:n är äntligen ute!!! Yaaaaaaay~!

(^.^)

Hej Hej! Idag var åkte jag till fjärilshuset med min moster och min mormor! Jag tog ganska många bilder, jag lägger ut de senare. (iPhone:en dog -_-). Sedan åkte vi till Kista Galleria, jag hittade två "fynd", en söt klänning och ett par svarta shorts.^^
Förresten Teen Top's MV är ute!!!!

Sitter och fangirl:ar.. Beroende av låten, denna låt är typ mer beroende framkallande än 'Don't Spray Perfume'/No More Perfume On You'. o.O Kul att de andra får fler "linjer" (till skillnad från de andra låtarna där Niel och Chunji hade flest rader) men Ricky har ju fortfarande lite linjer :(. Changjo också :(.

Yes!!!!

Detta är någonting som inte har med kpop att göra... ALLS. Min c tangent på mitt tangentbord fungerar igen!!!! Ja, den var sönder, man kunde helt enkelt inte skriva bokstaven c, så jag fick kopiera ett c och sedan klistra in det, men nu helt plötsligt så fungerar den! (Kul att jag inte bytte till de andra tangentbordet.) (Jag hade två val, ett ganska nytt och ett som min brosa använde för typ 10 år sedan -_-')

Grattis!!! ♥

Det blir ett trippel inlägg!!!
SungMin fyllde år!!
Pumpkin is e.v.i.l (cr. dazzleming)
JeongMin fyllde också år! ♥
Och Yoseob fyller år idag! :)))



OMGOMGOMG

Alexander's nya MV är ute!!! Lycka till Xander!!! ♥♥♥

MBC Gayo Daejun... FAIL

Jag undrar varför det var så många uppträdanden som gick fel.. Inklusive U-Kiss's såååå irriterande..
Tycker verkligen synd om MBLAQ... Är det bara jag som tycker att Joon inte passar in i "kategorin" ballerino? BTW, var det någon annan som såg att L (från Infinite) typ ramlade när de var på väg ner från scenen? Man hör typ dunsen.. Stackars L... x)
Samma uppträdande som jag lade ut igår... Det ser ut som om Dongho fortfarande tränar på handrörelser medans Hoon panik:ar. Topkommentaren:  They had actually just finished what they thought was rehearsal but MBC started immediately into their live without giving the boys any cue or warning. Then they cut off the music a few seconds in (like a rehearsal might) so the boys went to check on what happened - cue when the camera starts rolling. What you see is them going to check on what happened, then MBC immediately starts into 0330 without giving them warning again, hence their confusion. Förmodligen en spekulation, men det verkar ganska rimligt.

Alltså, så onödigt med de där stora ballongerna.. Eller bollarna?
Synd att man inte fick se SHINee's teaser.. -_-'

Heeeeeeeej~

Hej! Jag tänker inte börja blogga som vanligt än.... Men jag är tvungen att lägga in lite U-Kiss videor.




Gott Nytt År!!!

GOTT NYTT ÅR! ♥♥♥